УВАГА! Оголошуємо про проведення всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу

 

Оголошено реєстрацію для участі  у всеукраїнському відкритому архітектурному конкурсі на визначення кращої проектної ідеї пам’ятної композиції, присвяченої загиблим у російсько-українській війні захисникам - колишнім випускникам, відданим працівникам та активним учасникам у житті колегіуму, з розміщенням на території Запорізького колегіуму «Елінт» Запорізької міської ради Запорізької області за адресою: вул. Професора Толока, 29 в м. Запоріжжя.

Пам’ятна композиція – є об’єкти чи простори, що вшановують пам’ять загиблих, згуртовують спільноти, поєднують публічне й особисте, минуле та теперішнє, показують ті прагнення, які країна чи спільнота має відносно свого майбутнього.

Вид конкурсу — відкритий всеукраїнський архітектурного конкурс, що проводиться в один тур.

Участь у Конкурсі є безкоштовною. Реєстраційний внесок учасниками Конкурсу не сплачується.

Мова конкурсу — українська.

Замовник конкурсу

Замовник та організатор Конкурсу – департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради. Контакти замовника:

каб. 201, вул. Зелінського, 3, м. Запоріжжя, 69126,

тел: (061) 233-33-32,                                                       

e-mail: reception.datam@zp.gov.ua.

Учасники конкурсу

Учасниками Конкурсу можуть бути фахівці, авторські колективи фахівців, фізичні або юридичні особи, що подали заявку на участь у Конкурсі та отримали лист з підтвердженням реєстрації у Конкурсі від організатора і в результаті подали на Конкурс проєкт, що відповідає програмі та умовам Конкурсу.

Право на участь у Конкурсі мають окремі фахівці або авторські колективи, які мають освіту за фахом: «архітектор», «скульптор», «художник», «дизайнер».

Учасники подають заяву про намір узяти участь у Конкурсі, реєструються організатором Конкурсу та подають на Конкурс проєкти, що відповідають його вимогам.

Преміальний фонд

Преміальний фонд Конкурсу становить 150,0 тис.грн.

Для відзначення кращих проєктів встановлюються три премії:

Перша премія – 65,0 тис.грн.;

Друга премія – 50,0 тис.грн.;

Третя премія – 35,0 тис.грн.

Розмір премій вказано з урахуванням податків.

Графік проведення конкурсу:

- до 17.00 год. 07.06.2024 р. - термін реєстрації на участь у Конкурсі;

до 17.00 год. 07.08.2024 р. - термін подачі Конкурсних проєктів у цифровому та друкованому вигляді;

- 09.08.2024 р. - 14.08.2024 р. - початок розгляду Конкурсних проєктів;

- 15.08.2024 р.  -  22.08.2024 р. - підготовка та проведення засідання журі, визначення переможців Конкурсу.

Переможець Конкурсу (автор або авторський колектив, що за рішенням журі Конкурсу зайняв перше місце в Конкурсі) має переважне право на подальше розроблення проєктно-кошторисної документації, чи участь у її розробленні.

Реєстрація на участь у Конкурсі

Для участі у Конкурсі автор або авторський колектив повинен зареєструватися на Конкурс. Реєстрація на Конкурс проводиться шляхом заповнення форми

До форми необхідно додати скановану копію заповненої та завіреної заявки на участь у Конкурсі.

Отримання Конкурсної документації та вихідних даних

Конкурсна документація (Програма та умови Конкурсу з додатками) та вихідні дані на проєктування готуються організатором Конкурсу та надаються зареєстрованим учасникам.

Ознайомитися із Конкурсною документацією можна тут

Вихідні дані на проєктування готуються замовником Конкурсу та надаються учаcникам Конкурсу після їх реєстрації в електронному вигляді і надсилаються на електронну адресу.

Порядок подачі конкурсних проєктів

Всі матеріали конкурсного проєкту, окрім декларації авторства подаються на розгляд журі в цифровому та друкованому вигляді. Декларація авторства подається виключно у друкованому вигляді.

До закінчення терміну подачі конкурсних проєктів учасник Конкурсу має подати повний комплект конкурсного проєкту організатору Конкурсу:

- у друкованому вигляді — надсилається шляхом кур’єрської поштової відправки або доставляється особисто за адресою: конкурсні проєкти приймає відповідальний секретар Конкурсу електронною, кур’єрською поштою, від уповноваженого представника або особисто від учасника Конкурсу за адресою: 69126, м.Запоріжжя, вул.Зелінського, 3, кабінет 304, контактний телефон: +38(061)228-12-34, e-mail: arch.konkurs.datam@gmail.com. На конверті із текстовими матеріалами конкурсного проєкту необхідно обов’язково зробити помітку: «на конкурс визначення кращої проєктної ідеї пам’ятної композиції, присвяченої загиблим воїнам в російсько-українській війні».

- у цифровому вигляді — надсилається на електронну адресу: arch.konkurs.datam@gmail.com. Темою листа вказати шифр конкурсного проєкту. У листі цифрові матеріали конкурсного проєкту подаються посиланнями на завантаження із файлообміника. Матеріали конкурсного проєкту називати шифром конкурсного проєкту.

Контактна та довідкова інформація:

Департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради

Адреса: 69126, м. Запоріжжя, вул. Зелінського, 3, каб. 304, каб. 201

Телефон: +38(061)228-12-34, +38(061) 233-33-32

Електронна пошта:  arch.konkurs.datam@gmail.com

 

Опубліковано: 2024-05-22 11:16:42