УВАГА! Продовжено термін реєстрації для участі у всеукраїнському відкритому архітектурному конкурсі

УВАГА! Продовжено термін реєстрації для участі у всеукраїнському відкритому архітектурному конкурсі на визначення кращої проєктної ідеї пам’ятної композиції, присвяченої загиблим воїнам в російсько-українській війні, з розміщенням на території Запорізького колегіуму «Елінт» Запорізької міської ради Запорізької області за адресою: вул. Професора Толока, 29 в
м. Запоріжжя.

Зареєструватися для участі у конкурсі можна до 17.00 19 липня 2024 року.

 

Мова конкурсу — українська.

Замовник та організатор Конкурсу – департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради.

Учасники конкурсу

Учасниками Конкурсу можуть бути фахівці, авторські колективи фахівців, фізичні або юридичні особи, які мають освіту за фахом: «архітектор», «скульптор», «художник», «дизайнер».

Професійний рівень учасника Конкурсу визначається наявністю:

для фахівців з освітою «архітектор» - відповідного документу освітньо-кваліфікаційного рівня (бакалавр, спеціаліст або магістр з відповідною кваліфікацією архітектура, містобудування);

для фахівців з освітою «дизайн» - відповідного документу освітньо-кваліфікаційного рівня (бакалавр, спеціаліст або магістр з відповідною кваліфікацією архітектурний дизайн, дизайн середовища);

для фахівців з освітою «скульптор», «художник» за наявністю відповідного документу освітньо-кваліфікаційного рівня у складі авторського колективу, що має складатися з архітектора та фахівців у галузі міського планування.

Підтвердження кваліфікаційного рівня учасника Конкурсу або авторського колективу відбувається шляхом відправлення копії відповідних документів освітньо-кваліфікаційного рівня або кваліфікаційного сертифікату архітектора (за наявності) при реєстрації на Конкурс.

Участь у Конкурсі є безкоштовною. Реєстраційний внесок учасниками Конкурсу не сплачується.

Учасники подають заяву про намір узяти участь у Конкурсі, реєструються організатором Конкурсу та подають на Конкурс проєкти, що відповідають його вимогам.

Преміальний фонд

Преміальний фонд Конкурсу становить 150,0 тис.грн.

Для відзначення кращих проєктів встановлюються три премії:

Перша премія – 65,0 тис.грн.;

Друга премія – 50,0 тис.грн.;

Третя премія – 35,0 тис.грн.

Розмір премій вказано з урахуванням податків.

Графік проведення конкурсу:

- до 17.00 год. 19.07.2024 р. - термін реєстрації на участь у Конкурсі;

до 17.00 год. 07.08.2024 р. - термін подачі Конкурсних проєктів у цифровому та друкованому вигляді;

- 09.08.2024 р. - 14.08.2024 р. - початок розгляду Конкурсних проєктів;

- 15.08.2024 р.  -  22.08.2024 р. - підготовка та проведення засідання журі, визначення переможців Конкурсу.

Переможець Конкурсу (автор або авторський колектив, що за рішенням журі Конкурсу зайняв перше місце в Конкурсі) має переважне право на подальше розроблення проєктно-кошторисної документації, чи участь у її розробленні.

Реєстрація на участь у Конкурсі

Для участі у Конкурсі автор або авторський колектив повинен зареєструватися на Конкурс. Реєстрація на Конкурс проводиться шляхом заповнення форми для реєстрації за посиланнямДо форми необхідно додати скановану копію заповненої та завіреної заявки на участь у Конкурсі.

Отримання Конкурсної документації та вихідних даних

Конкурсна документація (Програма та умови Конкурсу з додатками) та вихідні дані на проєктування готуються організатором Конкурсу та надаються зареєстрованим учасникам.

Ознайомитися із Конкурсною документацією можна за посиланням.

Порядок подачі конкурсних проєктів

Всі матеріали конкурсного проєкту, окрім декларації авторства подаються на розгляд журі в цифровому та друкованому вигляді. Декларація авторства подається виключно у друкованому вигляді.

До закінчення терміну подачі конкурсних проєктів учасник Конкурсу має подати повний комплект конкурсного проєкту організатору Конкурсу:

- у друкованому вигляді — надсилається шляхом кур’єрської поштової відправки або доставляється особисто за адресою: конкурсні проєкти приймає відповідальний секретар Конкурсу електронною, кур’єрською поштою, від уповноваженого представника або особисто від учасника Конкурсу за адресою: 69126, м.Запоріжжя, вул.Зелінського, 3, кабінет 304, контактний телефон: +38(061)228-12-34, e-mail: arch.konkurs.datam@gmail.com. На конверті із текстовими матеріалами конкурсного проєкту необхідно обов’язково зробити помітку: «на конкурс визначення кращої проєктної ідеї пам’ятної композиції, присвяченої загиблим воїнам в російсько-українській війні».

- у цифровому вигляді — надсилається на електронну адресу: arch.konkurs.datam@gmail.com. Темою листа вказати шифр конкурсного проєкту. У листі цифрові матеріали конкурсного проєкту подаються посиланнями на завантаження із файлообміника. Матеріали конкурсного проєкту називати шифром конкурсного проєкту.

Контактна та довідкова інформація:

Департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради

Адреса: 69126, м. Запоріжжя, вул. Зелінського, 3, каб. 304, каб. 201

Телефон: +38(061)228-12-34, +38(061) 233-33-32

Електронна пошта:  arch.konkurs.datam@gmail.com

Опубліковано: 2024-07-11 14:20:07